Σύντομο Ιστορικό

Η αρχή έγινε το 1978 όταν ο Δημήτριος Δακίδης ίδρυσε την προσωπική του εταιρία στον Περισσό, αντιλαμβανόμενος το κενό στην ύπαρξη ενός μόνο προμηθευτή, που θα αναλάμβανε τον εφοδιασμό του αρτοποιείου με πρώτες ύλες και είδη συσκευασίας.
Λίγους μήνες μετά και μη μπορώντας πλέον να ανταπεξέλθει στον όγκο των αυξανόμενων απαιτήσεων, συνεταιρίστηκε με τον αδερφό του και δημιούργησαν την εταιρία Αφοί Ε. Δακίδη ΟΕ, η οποία έκλεισε τον κύκλο των εργασιών της με την συνταξιοδότηση των δύο εταίρων το 2011.

Ως συνεχιστές, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές τους στην Λογιστική- Χρηματοοικονομική του Ο.Π.Α η Ειρήνη και στο τμήμα Ναυτιλιακών του ΠΑ.ΠΕΙ ο Βαγγέλης, και έχοντας ήδη μια υποσχόμενη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να ξεκινήσουν από την αρχή με νέες βάσεις το εγχείρημα. Έτσι το 2011, ίδρυσαν την Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ ΕΕ, στην στρατηγικής σημασίας περιοχή του Γέρακα. Η απασχόληση τους από παιδιά στην εταιρία του πατέρα τους, τους δίδαξε πάνω από όλα να τιμούν και να συμπεριφέρονται με ηθική στους συνεργάτες τους, να έχουν εμμονή με την άριστη ποιότητα και αγάπη για αυτό που προσφέρουν: την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στην τροφοδοσία του επαγγελματία.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της εποχής, η εταιρία Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ ΕΕ εγκαινιάζει, στο τέλος 2016, τη δυναμική της παρουσία στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσα από το ανανεωμένο www.dakidis.gr με στόχο την καλύτερη, πιο άμεση και συνεχή ενημέρωση τόσο αναφορικά με τα προϊόντα της, όσο και με τις νέες τάσεις στον κλάδο των τροφίμων.

Στηριζόμαστε στην εμπειρία του παρελθόντος, ώστε να χτίσουμε το μέλλον μας.