Σοκολάτα: Νέες Εφαρμογές & Πασχαλινές Ιδέες

Posted bydakidis06/02/20180 Comment(s)

Η εταιρία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ABEE οργανώνει Νέο Σεμινάριο της ECOLE LENÔTRE αποκλειστικά για επαγγελματίες: 
13-16 Φεβρουαρίου στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY. 
όπου ο διάσημος Chef Pâtissier -Frédéric Bourse- θα παρουσιάσει Νέες Εφαρμογές στη Σοκολάτα & Ιδέες για Πρωτότυπες Πασχαλινές Δημιουργίες.

Για πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ: 
τηλέφωνο 210 2419700 ή
email: centerofgastronomy@stelioskanakis.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η κράτηση θέσεων ειναι απαραίτητη για την συμμετοχή στο σεμινάριο.

Leave a Comment